20/1 2012


Jag tycker att ni ska rösta på dem här två sötnosarna när MELODIFESTIVALEN 2012 KÖR IGÅNG! :D
Skulle vilja vara på plats o hejja men jag kan inte! D': För långt bort! -.- HATAR att bo i Småland. De kommer ALDRIG några artister hit ner. ._.
Jag har varit lite inaktiv på bloggen som ni har märkt. Jag orkar liksom inte skriva onördiga inlägg om skoldagen och sen pluggande liksom? Hur roligt är det? Inte alls. Har ingen fotoinspiration just nu heller! :/ VÅREN kommer jag iallafall foooota! Får väl se om jag får NÅGON idé och visar ut lite bilder! Men det får vi allt se.
Nu ska jag slappa o äta lite choklad. Det är ändå FREDAG!♥

6/1 2012 - Shopping!


Iphonebilder!♥ HAHA xd


Heej!
Idag vid halv 11... så gick jag upp. Eller ja jag tvingade upp mig iallafall! x) Vid efter 11 så sticker mamma, jag och brorsan till Kalmar.
"Vem har inte på sig bältet?... Jaha!" HAHAHAH dog! :'DDDD
Där vi går in på modehuset för att köpa byxor... Hittade två par för ni ska veta vad byxorna åt vänster kosta. Men dem är ju SJUKT snygga! (Y) :D Köpte också en svart mössa som ni ser... :D Älskar den! Kan inte släppa taget om den så sitter med den på mig nu (Y). Men efter Modehuset blev det Giraffen, där det blev att handla lite saker. Mamma köpte en parfym som luktade SUPERGOTT! :D Så gick hon in på H&M och vet ni vad som spelas där inne? ;) If only you - Danny!♥
Seriöst jag tror jag skulle dö. HAHAH lycklig! x'D
"Påser" - Mamma. HAHAHAHAH x')
Men nu ska jag kika in på lite fotobloggar och sen får vi se vad som händer med et här fredagskvällen. Ska plugga lite inatt också. HAHA! ;)
Ciao! :*♥

4/1 2012 - Bowling(bilder)


BOWLING! 8D

Pizza :3

YEAH! :)

10 SPÄNN!


Hej!
Tänkte bara berätta om min dag lite snabbt... (Iphonebilder.)
Vid lite innan 3 åkte jag och familjen ner till Bowlinghallen där jag fick STORSTRYK av min mamma... >_< Hon vann med typ 100 poäng. HAHA SÄMST.SE! :') Men sen stack vi till pizzerian... sen ÖB. Där jag hittade hörlurar för 10 spänn och dem funkar bra faktiskt... Änsålänge! HAHA. Så kom vi hem för 2 timmar sen typ... x) Och jag ska kolla på tv om 10 minuter sen blir det antingen att spela sims eller skriva novell... men vi hörs Ciao! :*♥