Fyndiq - Nagelsaker.

Sen jag fick nageltutorialboken av mamma så har jag velat ha hem fler nagelverktyg och googlade runt. Det jag VERKLIGEN vill ha just nu är en svart eller vit striper och smala tejpremsor. Så jag såg på Fyndiq.se att de sålde en massa nagelsaker, ex nagelverktyg, nagellack och nageldekorationer.

Klicka på bilderna för att komma till produkten och läs mer om den :)
 
 

Sticky9

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!


Jag tror säkert att några av er har hört talas om Sticky9. Men i alla fall är det en hemsida där man kan göra ex. magneter, foton, klistermärken eller mobilskal av sina egna bilder man har tagit eller kan man ta bilder som man har från sitt instagramkonto!
Visserligen finns det en massa sådana här sidor meen jag tyckte att den här sidan har helt okej priser och det är fri frakt över hela världen! :D
Jag har själv funderat på att beställa fotoutskrifter eller ett mobilskal. Såå när jag får in lite pengar så tror jag nog att jag kommer att beställa härifrån! :)

Tjejkvällen!

Igår fick jag äntligen höstlov!
Så himla skönt att vila ut, men dock har vi ett prov direkt efter höstlovet typ, och igår inledde jag det med en awesome kväll och awesome folk!
Kom dit 18 och då satte vi oss och åt och hade musik i bakgrunden. Det var jättegott och var superkul att prata om allt som iiinte handlade om skolan. Haha. Såå satte vi oss vid tvn med massa chips, godis, ostbågar o läsk och satte på Pirates of the caribbean 1. Såå när den var klar satte vi oss o såg 2an också. Sen så blev klockan 0:00 och ingen orkade typ se 3:an, haha såå det blev vårt avslut att plocka undan och så åka hem.
Var i alla fall sjukt kul och de måste göras om! :)
 

Mat & POTC!

Ikväll vid 18:00 tiden så ska jag hem till en klasskompis och ha en "småfest" tillsammans med två andra klasskompisar. Haha meen i alla fall så ska vi äta god mat och sen har Pirates of the Caribbean marathon! Faaast sen kom vi på att alla filmer är ju mellan 2-3 timmar långa sååå vi kommer nog bara hinna se två. Annars får vi sitta upp till typ 4-5 på morgonen? Haha xD

Har redan sett alla 4 filmerna och min "topplista" av alla de 4 filmerna blir nog:
På första plats kommer 4:an - I främmande farvatten.
Andra plats kommer: 2:an - Död mans kista.
Tredje plats kommer: 1:an - Svarta pärlans förbannelse.
Fjärde plats kommer: 3:an - Vid världens ände.

Ååå kommer att bli så awesome ikväll! :D