Tomas Ledin - SlottsruinenHej!
 
Igår var jag på Tomas Ledin på slottsruinen på Öland tillsammans med mamma och en kompis :) 
Vi åt mat på en resturang i Färjestadens köpcentrum, vilket var okej...
Klockan 16:45 tiden så var vi framme vid slottsruinen och väntade i bilen för att det regnade heela tiden, vi väntade till 17:45 innan vid gick till ruinen eftersom insläppet inte var förrän 18:00. Vi väntade inne på ruinen i 2 timmar tills allt började klockan 20:00. Tomas Ledin är verkligen sommarmusik. De var superbra musik, dock kändes publiken lite seg men de kanske berodde på att vädret inte riktigt var med oss under kvällen. Så var det några fulla idioter såklart som förstörde lite av kvällen. Tänk att man måste använda alkohol för att ha roligt en sådan kväll. Men det var en bra dag :)
Nästa stopp blir Kalmar stadsfestival för att se Stiftelsen :)
 

Paper towns

Heej!
 
Har kommit hem ifrån Kalmar för ungefär en timme sedan. Paper towns var en helt okej film, det hände inte så mycket enligt mig, men den får 3/5. Jag tycker faktiskt att "Förr eller senare exploderar jag"filmen var bättre än den här av John Green. Men i alla fall så har det varit en rolig dag, vi åt gott på en pizzeria, köpte godis och såg filmen. 
 
Imorgon ska jag, mamma och en kompis åka in till slottsruinen på Öland och se Tomas Ledin! Kommer inte ta med mig systemkameran, eftersom de sägs att det kommer att regna imorgon. Jag får se om jag vågar ta upp iphonen, om det nu regnar, för att få upp några bilder imorgon eller på torsdag :)
 
Men här är två iphonebilder från idag :)


Ny header

God kväll!
 
Har ändrat om lite i bloggen, tröttnade på den aprikosa färgen... Så nuu har jag bytt till ljuslila och till en ny header. Jag är inte helt nöjd med allt, kanske blir nåt annat bättre eller lättare(som ba bloggadressen)
Jag har ju inte photoshop så jag kan inte göra "proffs"headers. Menmen. Jag får se om jag kommer byta ut headern om några dagar.
Imorgon ska jag gå på bio med mina två kompisar, vi ska köpa en massa godis och äta pizza(soom jag har längtat efter hela dagen idag.) 
Bloggar mer om det imorgon, bjuder på en halvgammal bild härnedanför. Vi hörs imon!