Halloween naglar - Tutorials

Imorgon är det halloween, så vad passar inte bättre att göra ett par halloween naglar? 
Om du är som jag och inte är sådär jätte "insatt" och "peppad" på halloween, så kan man faktiskt bara göra något litet för att "fira".
 
Så här finns det några halloween naglar att välja på, från youtube! :) 
 
 
 
 
 

Bilder från Cypern

Hej!
 
För det första så är det de här jag köpte när jag var på Cypern :)
 
Ett linne med en leopard på, kostade 19,95 euro (187,40 kr)
 
En slags "gipsskål" kan man väl säga. Asså jag blev helt kär i dessa, fanns i en massa färger och det stod mellan den här och en svartvit. Dock så gick högra hörnan av under flygningen, menmen. Ska definitivt köpa fler sådana här när jag ska dit nästa gång :D
Kostade 6.95 euro (65,29 kr)
 
Victoria's Secret parfym "Bombshell", köpte jag i själva "airshoppen" och den kostade 500 kr.
Den luktar så himla gott! Och flaskan är så söt ^^ Var så osäker när jag beställde den, men allstå den luktar jättegott så det var sååå värt pengarna :D

 
 
Här kommer det lite bilder ifrån Cypern. Försökte mig på att redigera i Photoshop, men blev inte riktigt nöjd. Men det får bli såhär nu! För den här gången ^^
 
Världens godaste flingor, som vi köpte. Asså, de var de godaste någonsin, skojar inte.
 
Palmer ^^
 
Strand vid hotellet(inte vårt hotell på bilden). Var kanske 500 meter från vårt rum till hit :)
Var dock inte alls lika bra strand där som på Nissi Beach!
 
Vings skylt ^^
 
Hotellets namn^^
 
Vår utsikt när man gick ut *-*
 
Där vi bodde :) ->
 
Cypern var typ bombaderat av katter överallt. De var så gulliga så jag ville ta med alla hem :((
 
Vi gick upp på någon kulle och fotade coola stenar och havet^^
 
 
 
Pizza :D
 
Stranden ♥
 
Solade i dissolen ^^
 
Solnedgång :)
 
Palm ^^
 
Fotade i solnedgången utanför något hotell och ovanför Nissi beach :)
 
Seriöst, detta var den godaste efterrätten jag någonsin har ätit! *-*
 
Palm ^^
 
En palmstamm x)
 
Tyckte det var fett coola träd ^^
 
Smoothie :D
 
 
Ska lägga ut en video från Cypern också, men den kommer bli i flera delar, men del 1 kommer nog upp nu under veckan, förhoppningsvis :)
 

Dag 8 - Cypern

God kväll!

Kom hem för ungefär 2 timmar sedan.

Idag så åkte vi hem ifrån Cypern, vi checkade ut vid 08:30 tiden och åkte sedan buss till flygplatsen vid 09:10 och gick igenom säkerhetskontrollen(eftersom vi hade någon slags transport så våra resväskor redan är på planet så slapp vi checka in de på flygplatsen)
Säkerhetskontrollen gick bra i alla fall, sedan gick man omkring på flygplatsen och kollade i affärer medan man väntade på vilken gate man skulle gå till.

Vid 11:02(svensk tid) så åkte vi därifrån och var hemma vid 15:30-40 och när vi kom till bilen såå var batteriet helt dött. Men vi fick igång den med hjälp av en "trafikvakt" typ så vi kom iväg :)

Så åkte vi hemåt och tog sådär 4h såå sammanlagt har vi bara suttit ner i 8h idag.. Kul. Haha meen nu är vi i alla fall hemma och det är SVINKALLT. Från 25+ till 0,5 grader är iiinte något kul välkomnande direkt. Men nu ska jag redigera lite bilder och videos, har nästan bara tagit bilder ooch filmat med min digitalkamera för jag orkar inte släpa runt på en stor systemkamera när man har en liten liksom. Men tog några bilder med den också :)

Ska redigera ihop en "resvideo" också men de blir nog senare. Håll utkik efter bilder i alla fall för de kommer antingen upp imorgon eller på onsdag :)
Här är några iphonebilder från idag i alla fall :)


Dag 7 - Cypern

Heej!

Idag har jag inte alla gjort någonting faktiskt, bara ätit och gått en promenad i stort sätt. Var rätt dåligt väder inatt och tidigare idag :/ Meen de klarnade upp under förmiddag så vi gick en promenad och sedan har jag suttit med telefonen och kollat barnprogram med min bror. Vi gick till min favoritrestaurang och fick inte min jordgubbsglassefterätt idag föör jordgubbarna var slut :c meen fick chokladglass istället :)

Nu är vi på hotellrummet och ska snart gå iväg på showen på hotellet, imorgon åker vi hem :c Vill verkligen INTE åka hem än! :( Meen jag ska tillbaka hit såå whatever^^ Skriver lite imorgon om hemresan osv, så vi hörs :)

Här är några bilder från idag:
Dag 6 - Cypern

Hej!

Kom nyss hem till hotellrummet från dagens "show" på hotellet :)
Idag har det varit sol i alla fall, så har solat ett antal timmar idag. Har fått lite färg också, men ville gärna bli lite mer solbränd, men det är i alla fall någonting.
Så var vi nere vid stranden på morgonen(9:30 tiden, cypriotisk tid) och vågorna var väldigt höga och flöt väldigt högt upp på stranden. Såå man kunde inte bada direkt, meen vi har ju pool så de gjorde ju ingenting^^

Idag spelade ju Danny i Kalmar också, meen får ta och gå på det någon annan gång, när han väl kommer ner hit igen. Var ju 4 år sedan jag träffade honom i Kalmar såå de var ett tag sedan.

Men i alla fall så gick vi ut och åt på en slags "djungelrestaurang" och där hade de en lös papegoja, den kunde dock inte flyga men de var lite kul med en papegoja i restaurangen :3
Sedan så gick vi på showen och nu sitter jag framför tvn med min lillebror och kolla barnprogram, haha x)
Imorgon är det sista heldagen på Cypern och jag ska försöka sola lite mer, om det nu blir sol :)
Här är några iphonebilder från dagen :)Godnatt :)