Frånvarande

 Hej!
 
Ni har kanske märkt att jag inte har uppdaterat här på ett tag. Det är för att jag inte mår så bra just nu, jag har ångest och är stressad just nu. Det har varit så ett bra tag nu, men just nu så har jag ingen motivation till att göra någonting faktiskt. Så bloggen har fått stå tom för jag har slut på inspiration och jag försöker hantera min stress och ångest och fokuserar på det just nu. Jag kommer fortsätta lägga upp "Veckans naglar", men några vardagsinlägg eller inspirationsinlägg kommer det bli mindre utav. Tills jag mår bättre, känner mig inte som mig själv just nu bara och det beror på lite saker som har hänt och jag tänker för mycket.
Jag får se om jag uppdaterar bloggen med lite annat, men det får bli när jag känner för det because my mind is a mess och jag hoppas ni förstår :)
 

Stan och skönhetsprodukter

God kväll!
 
Idag har jag varit hos min bästa kompis och vi gick in till stan och jag jagade pokémons, vi kollade i bokhandeln innan vi gick till djuraffären där min kompis skulle köpa en råtta. Så när hon hade köpt den så skjutsade hennes pappa hem oss till henne och vi bara satt och pratade, var rätt skönt för det var ett tag sedan nu^^ 
Vi fotade lite inne i stan också, sedan när jag kom hem så hade jag äntligen fått mitt paket jag hade beställt från Nordic feel där det låg ett Hurraw i mint"smak"/lukt(?), ett matt topplack och en duschtvål från Victoria secret :)
Sedan har jag kollat lite netflix, ätit choklad och kollat youtubevideos :) Ikväll så blir det Doobidoo och Parlamentet med familjen sedan tror jag att jag ska sova, blir så trött av sådant här väder!
 
Här är i alla fall lite bilder från idag :)
 


Muggar

Nu när det är november så kommer snön snart och då brukar jag sätta mig med en kopp varm choklad eller te och kolla på netflix under en filt. Det är så mysigt! 
Men för mig är det också viktigt att det finns fina muggar att dricka den varma drycken ur också ;) Därför tänkte jag ge er några tips på vart det finns fina muggar till bra priser :) (Länkar och pris finns under bilden)
 
 
 
 
 
1 - Guldig mugg  - 69 kr
2 - Mönstermuggen - 49 kr
3 - Marblemuggen - 59 kr
5 - Pandamuggen (som skiftar färg när den blir varm) - 169 kr
6 - Mugg med mönster - 49 kr
7 - Fågelmuggen - 119 kr
8 - Rosa mugg - 29 kr
9 - Kameramuggen (Min personliga favorit) - 99 kr
10 - Grismuggen - 99 kr