Vårbilder 2017

Tidigare i veckan var jag ute och tog lite vårbilder, hittade lite vitsippor och knoppar som blommar :)
När jag publicerar det här inlägget så är jag i Ullared/på Gekås med mamma och en familjekompis och shoppar loss, skulle det vara kul att se vad jag har köpt, inte allt men det mesta? Eller ska jag strunta idet? Ni läsare som besöker mig ofta är inte jätteduktiga på att kommentera ;) Så tycker ni att jag ska lägga upp bilder på det jag har köpt, i helgen? Hur mycket eller ska jag bara ta kort på skönhetsprylar, inredning eller annat? :) Kommentera här nedanför(när du har tittat på bilderna ;)), vill gärna veta! :)
 
Här kommer lite soliga vårbilder :) 

Wilson - Del 1 - Sims 4

Jag kände för att börja med simsinlägg igen, bara för att bloggen står så tom just nu. Så här kommer första delen av min nya familj, Wilson, som består utav ungdomsparet: Daniel & Sophie och deras dotter Tiffany.
 
Daniel invigde sin träningsmaskin när de kom till lägenheten :)
Sophie är så kreativ och kände sig inspirerad så hon började måla tavlor som hon kunde sätta upp på väggarna.
Sedan så kände hon sig hungrig och Tiffany började klaga på att hon också var hungrig så Sophie började laga mat, makaroner med ost.
Tiffany fick sitta i fåtöljen, om hon var snäll och inte spillde, vilket hon inte gjorde heller. Medan mamma satt och åt vid matbordet och pappa fortsatte träna klart tills han var helt utmattad. Maten var uppskattad utav kräsna Tiffany också :)
En granne som bor i ett annat rum hälsade familjen välkomna med en kaka. Så Sophie tog emot kakan och blev god vän med sin nya granne direkt :)
Sophie försöker lära Tiffany någonting nytt varje dag, som att läsa böcker, lära henne att prata, potträna och ibland så leker hon tillsammans med sin dotter för att få en sådan bra relation till henne som möjligt och hon gör ett jättebra jobb som mamma :)
När Tiffany hade lagt sig så passade Daniel och Sophie på att inviga deras nya lyxsäng...
Tiffany vaknade mitt i natten utav att grannen spelade hög musik. Så Daniel bankade på dörren och klagade irriterat på sin nya granne, så det var ingen bra start på deras relation, även om han bad om ursäkt.
 
Klockan blev 5 på morgonen och Daniel gick upp och väckte Tiffany för att ge henne frukost.
Sophie vaknade för att hon skulle komma i tid till jobbet sedan och Daniel gav henne en godmorgon kyss framför sin dotter.
Daniel kände sig lite extra romantisk så han ville laga frukost åt Sophie, men det blev inte riktigt som han hade tänkt sig och han startar istället en eldsvåda! Alla klarade sig och elden blev släckt men Tiffany och Sophie blev lite skärrade efter händelsen.
När branden var släckt så tog Sophie med sig frukosten och la Tiffany i sängen för att hon skulle få ta en tupplur. Sedan var hon orolig för hur Tiffany reagerade på branden. Men det gick bra :)
 

The Sims 4

Igår så fick jag hem mitt Sims 4 som jag hade beställt från en spelhemsida och idag installerade jag klart det, eftersom jag var i Kalmar igår med en kompis så hann inte installera det. Det är skillnad mot trean men jag gillar det, jag har inte alls vant mig hur man roterar möbler eller andra inställningar än haha. Men jag kommer absolut fortsätta spela det, även om min dator inte kommer det kanske... Men jag har kvar min gamla dator så om den här kraschar pga. det så kan jag bara starta min gamla å fortsätta där istället.
Just nu laddar jag ner kläder, möbler å sådant till sims 4, å jag ÄLSKAR kläderna som finns på TSR :D
Jag hoppas att det kommer ett djurlivpaket som i tvåan och trean snart :) Vill ni att jag ska skriva sims inlägg igen? Gilla det här inlägget då så vet jag :)