Hundraettåringen som smet från notan och försvann

Hej :)
 
Igår åkte jag in med en kompis in till Kalmar, vi bestämde oss för några dagar sedan att vi skulle se Vaiana(ja jag ville se den igen). Men den gick vid 12 och 15 och den var då bara på svenska, så vi bestämde oss att istället se Hundraettåringen som smet från notan och försvann.  Jag såg den första filmen, dock tycker jag att den här filmen var mycket bättre och roligare än första :)
 
Föresten så testade jag och min kompis att äta på Taco bar som öppnat i Kalmar för några månader sedan och det var jättegott, vi beställde såklart tacos och nachos. Sedan testade vi guacamole, men det var inte så gott som jag hade hoppats. Det gick att doppa nachosen i men det var ingen höjdare så jag ska testa någon annan dipp/sås nästa gång :) Jag rekommenderar verkligen det ställe om man gillar tacos, de hade vegetariskt och hamburgare och annat som jag inte riktigt vad det var haha. Men det var helt klart värt det :)
 
Hoppas ni får en fortsatt bra dag och helg :)

Vaiana

Kom hem ifrån Kalmar för ungefär en timme sedan. Åkte in runt 15:30 tiden och var inne vid 16:15 typ, sedan mötte jag upp min bästis vid Baronen så kollade vi i lite affärer och sedan bestämde vi oss för att äta på McDonald's. Så vi beställde chicken nuggets, sås och dricka. Jag gillar inte Mcdonald's hamburgare så om jag måste äta där så får det bli chicken nuggets. Men i alla fall så gick vi upp till bion 17:30 och satt och väntade på att klockan skulle bli 18. Vi såg att det fanns smaksatta popcorn, alltså banan, äppel, jordgubb osv. Vi köpte varsin för 30 kr. Det var det äckligaste jag någonsin ätit, så slösa inte pengar på det är mitt tips. Men filmen började i alla fall 18 och den var såååååå bra! Vill se den en gång till och jag kommer göra det, den var så bra animerad, bra musik och bra handling i hela filmen och jag var nära att gråta i ett par scener haha. Disney har gjort det igen! ♥
Så om ni söker en bra och ny disneyfilm så kan jag rekommendera den här! :) 
 
Efteråt så gick jag och min bästa kompis till Hemmakväll där jag köpte en av de nya Ben&Jerry's smakerna, lösgodis och läsk, har varit sugen på lösgodis i typ 3 dar så det var så värt det haha. Sen lämnade jag av min kompis hos sig och körde hem. Blev en bra dag och imorgon ska jag träffa kuratorn, har inte träffat honom på 3-4 veckor så ska bli skönt. Sedan på fredag ska jag till min bästa kompis och vi ska till Dollar store och titta lite^^ Så har lite planer inför resten av veckan i alla fall :) 
Ska nog gå och lägga mig om en stund, hoppas ni har haft en bra dag :)
 
Mobilbilder från idag :) :