1 år äldre och Kalmarbesök

I fredags fyllde jag 21. Känner ingen skillnad fortfarande och dagen var väldigt lugn, jag och min lillebror tog en promenad till sjön och åkte in till stan för att handla lite snacks. Under lördagen kom min morfar, farmor å farfar hit och vi fikade med tårta, kakor och firade mig, och åt tacos till middag(<3) avslutade lördagen med att se på Eurovision och blev förbannad p.g.a europa väljer en man som inte kan sjunga och var allmänt lustig? Menmen, vi kom i alla 5:a med Robin :) 
Under söndagen körde jag och min bästa vän in till Kalmar och skulle shoppa kläder, hittade inte mer än några plagg på New yorker dock och sedan köpte vi godis å mat för det mesta haha... Det var en rolig dag.
Mindre roligt var att jag besöker en terapeut i Kalmar nu som jag inte alls gillar och h*n verkar inte inse hur dåligt jag faktiskt mår och har mått och hur svårt det är för mig att bara ändra på mig bara sådär. Det känns inte bra. Har bara varit där två gånger å har fyra gånger kvar, men jag ser aldrig fram emot besöken, men ska gå de sista fyra gångerna ändå. 
Så just nu mår jag ännu sämre än innan, den här veckan känns som en evighet och jag känner mig som en miniinsekt som alla kan trampa på när som helst. Inget känns roligt längre och jag vill sova hela dagarna.

Tog några bilder från helgen som har varit i alla fall så här kommer de:
Det blev sol hela fredagen och det var bara underbart :)
Tårtan från i lördags^^
Min bästa vän gick bakom mig medan jag drog korgen efter mig och hon sparkade på den så jag tog upp den å hängde över axeln tillslut haha x)
Tacobar♥
Söndagen avslutades med fika på Espresso house *_*♥

Sims 4 - Nilsson - Del 1

Startade om mitt sims helt å hållet å laddade hem nya grejer. Fortfarande inte klar med allt men jag gjorde en ny sim idag och byggde ett loft åt henne :)
Det här är Linnéa Nilsson och är en ungdom, som gillar att läsa böcker, fotografera och skriva. Hennes dröm är att bli författare :)
Såhär ser hennes loft ut, det är litet men hon trivs jättebra :)
Välkomstkommitén hälsade henne välkommen till samhället :) Linnéa lekte med en pojke i sin "waterslide" och bjöd de på middag :)
 
När de hade gått hem så kände sig Linnéa inspirerarad så hon började att skriva på en novell. 
Sedan kände hon för att öva på sin gitarr och göra lite kvällsmat innan det var sovdags :)
 
Innan första dagen på jobbet så satte sig Linnéa framför datorn för att öva upp sin skrivförmåga lite till :)
Första dagen gick superbra, hon blev inte befodrad utan måste fortfarande visa att hon kan göra lite mer, men hennes chef sa att hon var på god väg att bli befodrad efter den här dagen :)

Ullared's haulen

Här är 11 saker utav det jag handlade när jag var på Gekås Ullared :) Köpte såklart mer men det mesta har jag packat upp redan eller ställt undan för jag helt enkelt inte har plats för det i mitt rum :) Jag vet inte vad allt kostade men mamma å jag handlade för över 6 tusen på de två dagarna vi var där. Jag är i alla fall jättenöjd över prylarna jag har fått :)
 
Hörlurar i Roséguld :) 
Iphoneskal och fodral ^^
Turkosa och lila ljus :)
Tuggummi - Tror det var 10kr per burk ;o
Handväska - Tror den här kostade 140 kr :)
Kuddfodral, köpte två stycken cause it's beautiful :')
Balsam för håret :)
Lila hårfön :)
Stativ för 130 kr :D
Svart/mörkgrå tandborsteglas :)
Svart/mörkgrå tvålpump, ser brun ut på bilden men den är svart/mörkgrå också :)