Sjuk

För exakt en vecka sedan så vaknade jag upp utav att jag svettades och frös samtidigt, som en gris. Sedan låg jag i feber fram till fredagen, men då började jag känna mig tjock i halsen och började få ont i örat när jag svalde.

Så idag gick jag till vårdcentralen efter att ha haft ont så i 3-4 dar, läkaren sa direkt efter en koll på mina halsmandlar att jag har fått halsfluss. 
Så nu har jag fått pencillin emot det och ska ta det i 10 dagar nu. Jag har aldrig som barn, varken haft halsfluss eller öroninflammation. Men nu vet jag verkligen hur halsfluss känns, fy f*n!

Så jag kommer att bli sängliggande i stort sätt i en vecka till. Så drygt. Hoppas verkligen dessa enorma piller hjälper. 
(null)

Vinterbilder

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Var ute och gick en minipromenad tidigare idag och tog lite vinterlandskapsbilder med mobilen, tyckte det blev helt okej bilder ändå :)
Hoppas bara att snön försvinner snart, även fast det är fint! 
Ha en bra kväll :)

K A O S

Yes, jag har bytt temamall på min blogg :)
Sedan är det nytt år och jag kunde inte med kodmallen som följde med den förra, hur jag än försökte. Den här mallen som finns på den här temamallen är i alla fall förståndig haha ;)
Så ja, det kommer vara lite kaos här på bloggen nu ett tag, tills jag har fått till det så som jag vill ha, men jag har i alla fall fixat till en header, gjorde jag igårnatt :) 
 
Så jag ber om ursäkt för halvkaoset i bloggen nu, men jag kommer hålla på med detta i helgen, så tills nästa vecka är det nog fixat så som jag vill ha det å mindre kaos :)
Hoppas ni får/har haft en bra fredag :)
bloggheadern ^^

Nyårsafton 2017

Gott nytt år och god fortsättning på er! :)
 
Under nyår så mådde jag inte riktigt bra, psykiskt, under dagen. Min pojkvän och jag var bjudna till en utav hans storbröder och hans sambo på nyårsmiddag och jag kände inte alls för att gå först. Men tillslut så kom vi ändå iväg dit. Och det gick mycket bättre än förväntat när vi väl var där, lite ångest då och då men det funkade faktiskt. Så när vi kom dit så fick vi till förrätt majskolv med honung på, som varit i ugnen :) Till huvudrätt blev det kött, potatis och sås och till efterrätt världens godaste pannacotta som pojkvännens storebrors sambon hade gjort! :)
De sista två timmarna av året så satt vi och kollade på någon film på Netflix, sedan vi tolvslaget gick vi ut i kvarteret och kollade på alla fina fyrverkerier :) 2017 avslutades bra och 2018 började jättebra, eftersom jag fick vara med min kärlek vid tolvslaget och halva nyårsdagen :)
Idag har jag också haft mitt körkort i ett år, ett år kvar på prövotiden! :) Men jag hoppas verkligen att 2018 blir ett bra år, är så taggad! :) 
 
Hoppas ni har haft en bra jul och nyårsafton! :)
Ett par bilder från nyår:
(null)
 
(null)
 
(null)