Shoppingdag i Kalmar med bästis

God kväll!
 
Idag så har jag varit i Kalmar hela dagen med min bästa vän. Vi kom dit klockan 11 med tåget och gick till Baronen och kollade på Gina tricot, lagerhaus och New yorker. Hittade inget speciellt där dock. Sedan gick vill till H&M där jag köpte nagellack, läppsyl och en tröjan. Sedan gick vi till TGR där min kompis köpte en laddare till sin mobil, vi bestämde oss sen för att gå och äta och det blev pizza, sedan gick vi å köpte lösgodis.
 
När vi hade gjort det så tog vi bussen till Hansa City där vi först gick in på Ikea för jag måste ha doftljus på hösten. Där jag hittade ett som doftade äppel, har redan köpt ett likadant fast i mindre storlek, men det luktar sååå gott! :D
Sedan gick vi till Modehuset och gick in på Espresso house för att dricka varm dryck och jag testade en vanilj latte som bara smakade kaffe, i alla fall i början, sedan så blev det mildare smak. Men det smakade inte vanilj.
Men det gick väl att dricka men tänker inte beställa det igen. Vi spelade också tre i rad och jag vann ;)
 
Sedan så gick vi till Cubus, eftersom klockan var så pass mycket och vi skulle hinna gå in på Eko och kolla också. Handlade underkläder och en hösttröja på cubus och hittade en jätteskön bh :) Vi gick till EKO ungefär en timme innan bussen skulle komma och där handlade jag en mugg och en flaska vatten. Vi träffade en kompis till min bästa vän som följde med oss till busshållplatsen och höll oss sällskap tillbaka till stationen. Sedan åkte hon hem när vi kom fram till stationen och vi gick in och köpte biljetter till tåget hem. Vi kom hem till stan vid 17:15 typ och pappa hämtade upp mig och vi kom hem för två timmar sedan. Så vi har ätit middag och jag har fotat det jag har handlat och kollat lite youtubevideos. Kvällen kommer bli lugn, är trött för man har gått hela dagen och jag gick upp 7:10, vilket inte är min vana alls. Men jag ska nog kolla lite netflixserier och sedan gå och lägga mig, hoppas ni har haft en bra dag i höstvädret :)


Bilder från dagen kommer här :)
 
Shoppingen idag :) 
Tröja från H&M - 149 kr
Tröja från Cubus - 150 kr (rea)
BH från Cubus - 129 kr
Baby lips - 40 kr
Nagellack - 50 kr
Bättre bild på nagellacket. En ljuslila färg, tyckte den var höstaktig :)
Ljus från Ikea - 25 kr
Mugg från EKO - 15 kr